Jobb

Ljungbergs Tryckeri i Klippan AB är ett familjeföretag med 50 engagerade medarbetare. Med fokus på digital- och offsettryck, omsätts drygt 80 miljoner kronor och genom ett stort nätverk av samarbetspartners inom grafisk produktion, distribuerar vi trycksaker till hela Norden. Våra kunder är allt från lokala företag till börsnoterade globala koncerner.

Vi söker en driven säljare med gedigen bakgrund från den grafiska branschen. Du är strukturerad, målorienterad och duktig på att bygga relationer med kunder. Du kan lyssna in kundernas behov, ge förslag till lösningar och förbättringar som överträffar kundens förväntningar. Vi ser också att du följer utvecklingen och är uppdaterad på de förändringar som sker i den grafiska branschen.

Känner du att ovanstående stämmer in på dig, vill vi att du snarast skickar din ansökan märkt ”Säljare” till jobba@ljungbergs.se

Tjänstens placering: Klippan

Sista ansökningsdag: 2014-08-15

Tjänstens placering: Klippan
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vi är stolta över att vi fortsätter expandera inom print management i Sverige. Nu går vi in i ytterligare samarbeten med nya kunder så vi behöver återigen förstärka oss.

Vi letar efter en duktig produktionsledare som kan grafisk produktion i teori och praktik.

Vårt stockholmskontor, i Farsta, är bemannat av fem utomordentligt kunniga medarbetare som behöver din hjälp. Din sociala kompetens och inställning till service och god leverans är viktig. Likväl att serva våra kunder på ett obehindrat och positivt sätt.

Arbetsuppgifter produktionsledare

Produktionsledarens roll är att upprätthålla och utveckla relationerna med Charterhouse kunder och leverantörer för att maximera värdet för uppdragsgivaren. I arbetet ingår att driva tryckproduktioner från skissad specifikation över förfrågan, leverantörsval, offerter till distributionshantering och fakturering. Samt att kvalitetssäkra produkter och kampanjer inom ramen för överenskommen tidplan.

Om detta känns rätt och du vill vara med och utveckla Charterhouse  och våra kunder kommer du garanterat trivas hos oss.

För tjänsten gäller att du som person:

-        Är väl bevandrad i de trycktekniska processerna

-        Är utåtriktad med positiv attityd

-        Är högt motiverad

-        Är noggrann och flexibel

-        Fungerar i team likväl som att arbeta självständigt

-        Behärskar engelska i tal och skrift

-        Kan hantera word och excel

Låter detta intressant? Hör då av dig till:

Buster Oldmark, buster.oldmark@charterhouse.tv eller 070-577 72 02.

Då urvalsprocessen kommer ske fortlöpande behöver vi din ansökan snarast möjligt.

Om Charterhouse

Charterhouse är en av Europas ledande print management företag. De senaste åren har vi stärkt vårt erbjudande gentemot kund och skapat en stimulerande arbetsplats inom den grafiska branschen. Vårt grundläggande koncept är att sänka våra kunders totala tryckkostnader och säkra deras trycksakskvalitet.

Erfarenhet, expertis, storlek, förtroende och kundnytta är några av våra kunders omdömen om varför de arbetar med oss. De senaste årens expansion i Europa har resulterat i verksamheter i 18 länder och omsättning på över 100 milj. Euro 2012.

Efter uppstarten i Norden i Stockholm 2007 har vi idag även kontor i de andra nordiska länderna. Några av våra Svenska kunder är Black & Decker, Coca-Cola, Tarkett, Renault, Unilever, Fazer och Adidas/Reebok.

Läs mer på: www.charterhouse.tv

Tjänstens placering: Farsta, Stockholm
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vi söker en Produktionsledare som ska leda vår inhouse-byrå mot nya utmaningar och framgångar.
Du kommer att ha en nyckelroll med att leda vår inhouse-byrå bestående av ca 7 personer, vars uppgift är att planera, genomföra och analysera alla interna och externa marknadsaktiviteter.
Förutom att samordna, ansvara och leda arbetet inom vår inhouse-byrå kommer du även:

- samordna arbetet mot våra externa reklam- och mediebyråer
- leda, koordinera och analysera marknads- och kampanjaktiviteter (internt och externt)
- CRM -
planera och genomföra marknadsundersökningar
- ta fram kundspecifikt säljstödsmaterial
- göra regelbunden uppföljning mot marknadsbudget

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen som Produktionsledare krävs att du är utbildad civilekonom eller motsvarande inom marknadsföring. Du kommer med 3-5 års erfarenhet av marknadsföring på marknadsavdelning eller reklambyrå, med erfarenhet av digitala marknadsföringskanaler. Som person har du goda kommunikativa färdigheter; du har en förståelse för och kan anpassa ditt budskap till olika målgrupper samtidigt som du vågar utmana. Är nytänkande och ser möjligheter i kommunikationen samtidigt som du driver på och når i mål med dina uppgifter. Vidare vill vi att du är kundorienterad och har ett intresse av att följa upp och utvärdera både personal, egna prestationer och marknadsaktiviteter.

Vi tror att du;
- är en van att leda marknadsprojekt och team
- är mycket organiserad, strukturerad, självgående och noggrann
- tar egna initiativ och har förmågan att dra flera projekt parallellt
- är duktig på att prioritera och säga Nej!
- är social, prestigelös och kreativ
- talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Övrigt
Tjänsten är en heltidsbefattning. Arbetstiderna är flexibla och förlagda till dagtid 8-17. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättande av tjänst kan bli aktuell före sista ansökningsdag.

Tjänstens placering: Stockholm
Sista ansökningsdag:

Mer information

I samverkan med kunder, sälj och produktion ansvarar du för utformning av förpackningslösningar.

Arbetet innefattar:

•Att med ett integrerat synsätt på konstruktion och grafisk design lösa kundens krav på förpackning, tryck och packningsmetod.
•Uppritning av förpackningslösningar i Artios Cad och utskärning av prover samt framtagning av tryckförslag i Illustrator och Photoshop.
•Utföra produktrelaterad behovsanalys och hantera kundrelationer samt delta i olika projekt

Vem är du?
Du som söker har fördjupad kunskap inom konstruktion och grafisk design. Då arbetet som förpackningsdesigner kräver innovativa och kundanpassade förpackningslösningar behöver du ha förmågan att tänka nytt och inte fastna i konventionella metoder.

Du har relevant utbildning, samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete med konstruktion krävs för tjänsten liksom att du är kreativ, serviceinriktad och utvecklingsfokuserad. Erfarenhet av arbete i något större CAD-program är mycket meriterande. Då arbetet består av många kontakter, både internt och externt, krävs god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Tjänstens placering: Västkusten
Sista ansökningsdag:

Mer information

Du blir en del av:
Avdelningen Market Communication, ansvarig för all marknadskommunikation för Telenor med allt från TV och ATL-kommunikation till fysiska kampanjytor och POS i butik riktat mot konsumenter och små/medelstora företag. En avdelning som präglas av stor förändringsvilja, snabbhet, passion kring reklam, mycket kreativitet och ett starkt samarbete.

Ditt uppdrag:
Som operativ projektledare är du en del av retail-teamet och ansvarar för projekt och produktionsledning av all kommunikation hos våra återförsäljare, för ”shop in shop” och för våra turnerande försäljningsteam.
Du ansvarar för att utveckla och implementera kampanjer med fokus på att stärka Telenors varumärke. Du säkerställer en hög närvaro, tydliggör och framhäver Telenor både hos besökare och i säljkåren. Du kommer att jobba nära övriga i retail-teamet och ständigt driva nya projekt, utveckling och förändring inom området retail.
Du får:

- Planera och implementera reklamkampanjer och övrig kommunikation i återförsäljarledet (t.ex. externa återförsäljare som El-giganten, Phone house) och turnerande försäljningsteam
- Ansvara för folders, POS-material och säljstödsmaterial i samtliga kanaler
- Ansvara för lokal kommunikation för vår egen butikskedja
- Planera och implementera reklamkampanjer för små och medelstora företag i både vår egen butikskedja och hos våra återförsäljare.
- Ansvara för all kommunikation för vårt kontantkort
- Ansvara för kontakt med byråer, tryckeri och lager/distributionspartners

Du rapporterar i ditt dagliga arbete till Retail Communication Manager och har Head of Market Communication som personalledare.

Du har:

- Minst 2 års erfarenhet inom reklam & kommunikation
- 1-2 års erfarenhet av att projektleda och vara ansvarig beställare mot reklambyrå
- Minst 1 års erfarenhet från retail
- Erfarenhet från försäljning är meriterande
- God känsla för färg och form och intresse för trender och samarbeten med andra varumärken

Personliga egenskaper:
Som person är du väldigt engagerad i ditt arbete och känner glädje till dina arbetsuppgifter, du är noggrann och du drivs av att utveckla och förbättra. Du har god samarbetsförmåga och gillar högt tempo och snabba förändringar. Du har förmågan att ta egna initiativ och skapa verklighet av idé. Du är väldigt flexibel, du ställer enkelt om och hugger tag i nya projekt när helst det behövs. Du är också en prestigelös person, glad och ödmjuk.

 

Tjänstens placering: Stockholm
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vi söker omgående en erfaren layoutkunnig medarbetare till vår prepressavdelning. Arbetet ställer höga krav på självständighet och känsla för design. Förutom gedigen erfarenhet av Indesign har du också erfarenhet av övrigt arbete i prepress som utskjutning, problemlösning och utkörning av provtryck och plåt.

Ansökan till: info@litorapid.se

Tjänstens placering: Göteborg
Sista ansökningsdag:

Mer information

MXM Com är ett ungt företag i tillväxt som vill göra skillnad på marknaden. Företaget kännetecknas av att vi bryr oss om våra kunder och att vi bryr oss om varandra. Nu behöver gruppen tillskott, genom rekrytering, av en Art Director som vill ta ansvar för företagets kunder och till dem skapa nya idéer och koncept som passar deras behov. Om du har arbetat både digitalt och i print, brett och djupt, stort och smått. Om du är kreativ, prestigelös och flexibel, kan du vara rätt person!

Ditt huvudansvar är att konkretisera och skapa säljande idéer till kund. I dina arbetsuppgifter ligger att vara ute på kundmöten där du lyssnar in behov samtidigt som du styr kunden med hjälp av rådgivning och idéskapande. Kvalitetssäkring av uppsatta mål i det kreativa arbetet är också en viktig roll. Internt har du mycket eget arbete för att få produktion i hamn och du samarbetar internt med produktionsledare, grafiska formgivare samt utvecklare och support.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har minst eftergymnasialkompetens. I övrigt har du en relevant utbildning för tjänsten. Meriterande om du har haft egen verksamhet/frilansat. Du har gärna erfarenhet som producent, grafisk formgivare och har både en bredd och djup i din kompetens. Du har erfarenhet både från print och digital media. Då rollen kräver att du leder dig själv och andra är det meriterande om du har någon form av ledarerfarenhet från arbetsliv eller idrottsliv. Det är krav på flytande svenska och god engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är kreativ, kommunikativ och har en ödmjuk pondus. Du är trygg i dig själv och i din kompetens och är därför prestigelös och flexibel. Då du kommer ha mycket kundkontakt behöver du vara förtroendeingivande och ha en förmåga att lyssna in och se mellan rader. Sist men inte minst innehar du affärsmannaskap.

MXM Com
MXM Com är en fullservice kommunikationsbyrå som erbjuder tjänster inom strategi, PR, varumärke, webb, reklam och print. Vi skapar kommunikation som får människor att känna, tänka och agera. Genom att arbeta nära och tillsammans hjälper vi våra kunder att synas på rätt sätt och att uppnå sina mål.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med både traditionella och nya digitala medier. Tillsammans med våra kunder har vi förmågan att hitta den kommunikativa plattform som passar för syftet och verksamheten, vare sig det handlar om en genomgripande strategi eller enstaka marknadsföringsinsatser.

Tjänstens placering: Uppsala
Sista ansökningsdag:

Mer information

Landshypotek Bank är jord- och skogsbrukarnas egen bank. Hos oss är våra kunder också ägare. Vi är specialiserade på finansiering av lantbruksföretagande. Vår kunskap och förståelse för våra kunders vardag gör att vi med omtanke och kunskap om finansiering kan bidra till att utveckla entreprenörskapet på landsbygden. Landshypotek Bank är marknadsledande inom jord- och skog med en utlåning på närmare 60 miljarder kronor. Vi har drygt 130 medarbetare på 20 kontor i Sverige

OM TJÄNSTEN

Vi söker efter en person som ska utveckla metoder och struktur för mekanisk bearbetning av befintliga kunder på Landshypotek för att aktivera kundportföljen, optimera användandet av digitala och postala bearbetningskanaler för att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Samverka med marknad och kommunikationsfunktionerna kring övergripande varumärkeskampanjer så att ökad försäljning uppnås. Denna tjänst är ny på företaget och även om mycket samarbete mellan olika avdelningar sker kommer du i denna roll få ta ett stort eget ansvar för att implementera nya verktyg, processer och aktiviteter.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer till exempel att:

· Genomföra kampanjaktiviteter genom t.ex DM, DR, TM samt i Internetbanken/sociala medier för att öka försäljningen av sparkonton och finansieringstjänster

· Kontinuerligt arbeta med test, analys och utvärdering av kampanjer och aktiviteter för att optimera investering och effekt på marknadssatsningar

· Utveckla och aktivera befintliga kunder hos Landshypotek, främst inom affärsområde Spara men även inom segmentet Jord och skog för att generera leads till distriktsorganisationen.

· Utveckla aktiviteter kring befintliga kundutskick och genomföra kampanjer för att behålla befintliga kunder som löper risk att lämna Landshypotek alternativt göra lojalitetsskapande kampanjer för ökad medlemsnytta

· Utarbeta och sätta budget för respektive kampanj/aktivitet samt säkerställa kontinuerlig budgetkontroll och uppföljning av kampanjernas effekt

· Sköta intern lansering och utbildning och kontinuerligt genomföra genomgångar med berörda avdelningar för att säkerställa informationsöverföring och informationsutbyte samt publicering av kampanjinformation på intranät (Navet)

· Medverka i utvecklingen av hur kundresan i Landshypotek kan personaliserad och automatiseras för att bidra ökad kundlojalitet (CRM-metodiker)

· Utveckla kundbrev, produktblad och erbjudandebeskrivningar tillsammans med Produktchefer, Affärsutvecklare och andra intressenter

· Utföra konkurrentanalyser och ständigt föreslå förbättringsåtgärder

DIN PROFIL

Har ett proaktivt förhållningssätt till sitt arbete, ett kreativt tankesätt och besitter en god social förmåga. Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller annat för tjänsten relevant område samt minst två års erfarenhet från en liknande roll med fokus på CRM- frågor (Kundvård och loyalty management). Erfarenhet av digital marknadsföring och kommunikation samt sociala medier. Vana att utveckla, driva och följa upp sälj- och marknadsföringskampanjer samt analysera data och målgruppsstatistik. Ha arbetat med kampanjhanteringsverktyg och webbpubliceringssystem såsom Episerver eller liknande.

Våra värdeord skapar vår värdegrund och vägleder oss i hur vi arbetar och kommunicerar både internt och i vår interaktion med våra kunder, affärspartners och andra intressenter på marknaden.

Långsiktig – Skapa förutsättningar för att Landshypotek ska kunna skapa långsiktiga relationer med befintliga kunder

Omtänksam – Alltid ha kunden i fokus och ge förutsättningar för Landshypoteks kunder att göra genomtänkta och bra val

Kompetent – Ha ett gediget intresse av att leverera kvalité och hela tiden sträva efter att förbättra och utveckla Landshypoteks affär.

VI ERBJUDER DIG

Du erbjuds en unik möjlighet att tillsammans med andra kompetenta kollegor vara med och skapa något nytt och vara med om en spännande resa. Vi erbjuder dig även en modern arbetsplats med många engagerade och kunniga medarbetare runt om i landet.

Övrigt

START: 1 september eller enligt ök

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

PLATS: Stockholm

Tjänstens placering: Stockholm
Sista ansökningsdag:

Mer information

Proffice söker nu originalare för ICA i Kungälvs räkning. Tjänsterna är uthyrningsuppdrag på heltid där du blir anställd hos Proffice och uthyrd under ett tidsbestämd uppdragstid med start omgående. Uppdragslängden varierar och det finns goda möjlighet till förlängning. Placering är i Kungälv. Viktigt är att du kan jobba under juli/augusti. Vi kommer ej kunna bevilja ledighet under perioden

I rollen som originalare kommer du arbeta i den löpande produktionen av tryckt material. Du kommer ha kunddialog och arbeta utefter satta deadlines . Det krävs att du har ett utpräglat sinne för färg och form, och en stark känsla för noggrannhet och kvalité. Vidare är du flexibel, stresstålig och kommunikativ.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-06-27

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad inom marknadsföring och/eller grafisk formgivning – specifikt mot originalaryrket. Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet från originalaryrket och har möjlighet att starta omgående samt kan jobba under sommarperioden. Du navigerar dig vant runt i Adobe-programmen InDesign (CS6), Photoshop och Illustrator, och är van vid att arbeta i Macintoshmiljö. Du arbetar effektivt och lyhört utifrån beställningar och koordination uppifrån, och är på det hela taget en kommunikativ teamplayer med stor samarbetsförmåga. Du är också flytande i svenska i tal och skrift.

Ansök snarast via vår hemsida då urval och intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum . Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Tjänstens placering: Kungälv
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vill du arbeta inom vårt affärsområde Food Solutions – Industri och Export – och stötta säljarna i kundkommunikationen? Tycker du dessutom om att arbeta självständigt och vara den som har koll på marknads- och informationsmaterial till våra kunder? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Ta fram produktblad, presentationsmaterial och prislistor m.m.
  • Utveckla och uppdatera hemsidan
  • Marknadsföring via sociala medier
  • Kontakt med reklambyråer
  • Stötta säljarna i kundkommunikation

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom grafisk design och/eller kommunikation. Du har ett öppet sinne till nya arbetsuppgifter och duktig på att ta initiativ och komma med idéer. Du trivs med att arbeta i projektform och har det ordningssinne som krävs för att hålla en hög leverans. Vi tror att du är en prestigelös och positiv person som tycker om att både bygga upp och förvalta.

Tjänsten är placerad i Eslöv och du rapporterar direkt till Affärschef Industri & Export.

Kontaktperson och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Börjesson på telefon 040-602 53 56 alt via e-post pernilla.borjesson@adecco.se.

Sista ansökningsdag är den 18 augusti.

Välkommen med din ansökan!

 

Tjänstens placering: Eslöv
Sista ansökningsdag:

Mer information