Jobb

22 april, 2014

Exakta söker Affärsinriktad projektledare

Dela jobbet:

Exakta har ett brett erbjudande inom grafisk kommunikation. Offset- och digitaltryck, layout, foto, film, 3D, storformat, multichanel marketing, kampanjhantering, komplett efterbehandling, beställningsportaler, lager och distribution. Exakta producerar och distribuerar information – Framtidens kommunikation!

Exaktafamiljen består av 160 hängivna medarbetare och vi omsätter ca 300 miljoner med god lönsamhet. Efter flera år av mycket positiv utveckling och kraftig tillväxt har vi för avsikt att till vårt huvudkontor i Malmö anställa en affärsinriktad projektledare som med kunden i fokus på ett engagerat sätt leder den dagliga affären.

Vi söker Dig som:

 • har dokumenterad erfarenhet från projektledning inom grafisk industri, print, reklam eller liknande.
 • tycker om utmaningar och att göra affärer.
 • är serviceinriktad, har hög ambitionsnivå och stort kundfokus.
 • är idérik och vill stötta våra fältsäljare i affärer och samtidigt ansvara för, och utveckla befintliga kunder.
 • är strukturerad, ordningsam och målmedveten.
 • tycker om att arbeta med siffror och att kalkylera projekt.
 • tycker om att hålla många bollar i luften och har förmågan att överblicka och följa ett stort antal projekt.
 • är bekväm i möten med människor och som har ett professionellt bemötande i alla dina kundkontakter.

Vad erbjuder vi dig?

Exakta erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete med goda anställningsvillkor i ett starkt expansivt företag. Du får möjligheten att representera en ledande aktör på den grafiska marknaden, en aktör med bästa tänkbara teknisk utrustning, kapacitet, logistik och erfarna medarbetare bakom dig. Du kommer att ingå i ett positivt och framgångsrikt team där endast du själv sätter gränserna för din framgång.

Mer information och ansökan. Mer information och eventuella frågor om tjänsten besvaras av Magnus Sahlén +46 701-60 60 28.

Intresserad? Skicka snarast dina ansökningshandlingar tillmagnus.sahlen@exakta.se, dock senast den 15/5. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Tjänstens placering: Malmö
Sista ansökningsdag:

Mer information

Plockmatic som för ett år sedan förvärvade brittiska Morgana har sedan hösten 2013 startat upp försäljningskontor i Stockholm och nu även Riga i början av 2014 för att kunna tillgodose den baltiska marknaden. Plockmatic/Morgana är inne i en expansionsfas med flera nya produkter som succesivt lanseras under året. Vi kommer nu att fortsätta expansionen och starta ett nytt försäljningskontor i Oslo för att bättre kunna förse den norska marknaden med egna produkter.

Vi söker nu en affärsdrivande daglig ledare, säljare, och tekniker med god erfarenhet från den grafiska branschen. De vi söker skall ha starkt kundfokus och vana att göra affärer och leverera resultat. För tjänsterna krävs målmedvetenhet, uthållighet och en stark motivation att lyckas. Samarbetsförmåga, social kompetens och flexibelt tänkande är egenskaper som vi förutsätter att dessa personer redan besitter. God kunskap att kunna uttrycka sig i tal och skrift på engelska är krav för tjänsterna. Samtliga tjänster skall vara med placering i Oslo men kommer även att innefatta resor i Norge.

Tjänstens placering: Oslo
Sista ansökningsdag:

Mer information

22 april, 2014

Antalis söker säljare Grafiska tillbehör

Dela jobbet:

Antalis är Europas största leverantör av papper, förpackningslösningar och material för storformatstryck. I Sverige är Antalis den ledande leverantören av finpapper och kartong, men även grafiska tillbehör som tryckfärg, lacker och kemi.

Säljansvarig Grafiska tillbehör

Vi satsar nu på området Grafiska tillbehör och behöver stärka vår organisation med en Säljansvarig för Grafiska tillbehör. Den rätta personen kommer få en nyckelroll i vår satsning med målsättningen att växa.

För att passa i rollen ska du kunna ansvara för säljarbetet av Grafiska tillbehör och driva arbetet mot såväl säljkår som leverantörer. Du är en erfaren säljare med förmåga att tänka strategiskt och förstå kundens behov för att hitta kreativa lösningar. Du har god förståelse för ekonomi och har affären i fokus. Vårt säljarbete är ett lagarbete så din samarbetsförmåga värderas därför högt. Du har erfarenhet från den grafiska branschen och har du tekniskt kunnande är det ett plus, kanske har du tidigare erfarenhet av att sälja grafiska tillbehör såsom gummidukar, tryckfärg, kemi, tryckplåt eller liknande.

Vi har en stark internationell koncern i ryggen och sedan många decennier en stark ställning som grafisk leverantör på den svenska marknaden. Vi har ett kompetent säljteam och en välsmord logistikapparat. Vi har mer än 5 000 lagerhållna produkter. Vi har säljkontor och lager i Stockholm, Göteborg och Malmö samt ett showroom i centrala Stockholm. Sammantaget kan vi erbjuda ett sortiment och en service inom grafiska tillbehör som är svår att överträffa.

Du kommer till en organisation där vi ger medarbetarna långtgående ansvar och ett tydligt mandat inom sitt område. Det ger en miljö där det är högt till tak och gott om utrymme för egna initiativ. Vår företagskultur är öppen och informell men samtidigt professionell med hög kompetens. Din arbetsplats kommer vara vårt huvudkontor i Haninge söder om Stockholm, men du kommer säkerligen vara mer på fältet än på kontoret och det finns stor flexibilitet i att jobba där det passar dig.

 

Tjänstens placering: Haninge
Sista ansökningsdag:

Mer information

13 april, 2014

Papex söker Innesäljare

Dela jobbet:

Vi i företaget är ett glatt och socialt gäng med starkt engagemang i det vi gör. Det vi gör, ska vi göra bäst. Självklart delar vår nya kollega dessa tankar och väntar inte med att bidra till vår gemensamma utveckling av företaget.
Tjänsten innebär en aktiv innesäljroll gentemot våra största avtalskunder inom expomaterial, displayprodukter, papperstrycksaker, förpackning och dekal och skylt. Kommunikationen sker främst via mail och telefon, men man får även möjlighet att träffa kunderna under mässor ett par gånger om året. Kunderna är återförsäljare till oss inom främst området profilföretag, tryckerier, skyltfirmor och reklambyråer.
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi söker en person med ett starkt personligt driv som brinner för att utveckla relationen med kunderna. Man gillar att driva på i kontakterna med kunderna och ge bästa och snabbast möjliga service oavsett om frågan gäller priser eller produkten som sådan.
Du har tidigare erfarenhet ifrån serviceyrken, om än inte absolut från vår bransch tidigare. Vi prioriterar rätt person framför tidigare branscherfarenhet och vi förutsätter att personen vi anställer besitter förmågan att anpassa sig efter nya situationer.
Tempot är mycket högt med höga krav från våra kunder och man måste gilla att sitta som spindeln i nätet med många bollar i luften samtidigt.

Tjänstens placering: Göteborg
Sista ansökningsdag:

Mer information

13 april, 2014

Cloetta söker Art Director

Dela jobbet:

Till vår Inhouse-avdelning söker vi nu en Art Director med placering på Cloettas skandinaviska huvudkontor i centrala Malmö.​

Arbetsuppgifter

Som AD ansvarar du för att på ett kostnadseffektivt och proaktivt sätt grafiskt utforma all trycksaksproduktion som görs inhouse.​ Du är också en aktiv partner i kampanjutveckling och arbetar med förslag som ökar försäljning och stärker varumärkena.​ Du är även ansvarig för att den grafiska profilen för varumärkena efterlevs.​

Tillsammans med Brand Managers och Key Account Managers skapar, föreslår och utvecklar du kampanj- och lanseringsmaterial och utarbetar layout och copy.​

Vi arbetar efter tydliga tidsplaner och det är viktigt att du är van vid att arbeta med många varumärken och produkter parallellt utan att riskera missa en leverans.​

Du kommer ingå i ett team som består av ytterligare en Art Director, en Originalare, en Instore Manager, två Projektledare och du rapporterar till Shopper Marketing Manager.​

Kvalifikationer

Vi söker dig som har passion för ditt jobb och viljan att lyckas med dina arbetsuppgifter.​ Du är en kreativ och problemlösande person med mycket energi som gillar att jobba med grafisk utformning och marknadsföring.​ Samtidigt är du drivande och resultatinriktad, strukturerad, noggrann och en genuin teamplayer.​

Vi söker dig som har relevant utbildning inom grafisk kommunikation och några års erfarenhet och kunskap av allt från friläggning till egen design.​ Har du erfarenhet från företag med konsumentprodukter är det meriterande.​

Du har känsla för färg och form och är van vid att arbeta självständigt.​  Du har en god kommunikationsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.​ Du behärskar Adobe Photoshop, Indesign och Illustrator.​

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Patrik Mårtensson, Shopper Marketing Manager på telefon 040-32 42 20.​

Ansökan

Sänd in din ansökan via länken nedan så snart som möjligt dock senast den 27 april 2014.​

Tjänstens placering: Malmö
Sista ansökningsdag:

Mer information

13 april, 2014

MedMera Bank söker Produktionsledare

Dela jobbet:

I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se

Följ oss gärna på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige.

MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet (KF). Den främsta uppgiften är att stödja detaljhandeln genom att fungera som kortbolag samt utveckla kort och butiksbaserade tjänster. Banken erbjuder ett varierat utbud av finansiella tjänster till medlemmarna i landets konsumentföreningar såsom bland annat Coop MedMera konto, Faktura och Visa.

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi en Produktionsledare för kampanjer och övrig löpande kommunikation för MedMera Banks finansiella produkter och tjänster. I tjänsten ingår att:

 • Planera produktionen, tid, kanal, målgrupp och kommunikation
 • Leda produktionen från idé till färdig produkt
 • Följa upp produktionsprocessen
 • Ha löpande kontakter med reklambyråer och tryckerier för offerter och framtagning av enheter.
 • Korrekturläsning och avstämning hos berörda medarbetare inom banken.
 • Uppföljning av genomförda kampanjer
 • Kostnadsuppföljning
 • Supportera Projektledare Kommunikation med tidplaner, upphandling och hantering av produktion kommunikationsenheter
 • Tillsammans med produktägare och Kundservice uppdatera och producera löpande kundkommunikation och ansökningsblanketter
 • Vara behjälplig med intern information

KVALIFIKATIONER

Utbildning:
Högskoleutbildning eller motsvarande relevant utbildning inom området

Erfarenhet/särskild kompetens:

 • Tidigare erfarenheter av motsvarande arbete på marknadsavdelning och/eller reklambyrå.
 • Erfarenhet från bank/finans är meriterande.
 • Minst 2 års erfarenhet av arbete som produktionsledare.
 • Goda erfarenheter i Indesign, Acrobat Professional och Office-paket.

Personliga egenskaper:
Som person är du strukturerad och har mycket god planeringsförmåga. Du har god förmåga att hålla i många arbetsuppgifter samtidigt. Rollen kräver också att du är flexibel i ditt sätt att arbeta och tycker om att lösa problem. Vidare är du öppen och kommunikativ och kan arbeta både självständigt och i samarbete med övriga i gruppen.

 

Tjänstens placering: Solna
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vi tillverkar i huvudsak etiketter på rulle och ark men gör också flayers, matchprogram, visitkort m.m. Är under utveckling till digitalt tryck för etiketter.

Vi söker nu en original- och leveransansvarig.

Arbetsuppgifter: Jobba med original från kunder som vill ha olika tryckningar. Vara med och se till att leveranser går iväg.

Kvalifikationer: Kunna använda Illustrater/adobe/photoshop och andra vanliga Microsoft-program.

Övrigt: Man måste vara flexibel i sina arbetsuppgifter till en början för att lägga mera fokus på original & tryckning

Tjänstens placering: Uppsala
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vi letar efter dig som tycker du det är roligt att arbeta med försäljning och vill arbeta i ett företag som hjälper sina kunder att hitta lösningar på alla möjliga och till synes omöjliga uppdrag inom tryckproduktion

INFORMATION OM UPPDRAGET

Academic Work söker för en kunds räkning två utesäljare. Företaget erbjuder sina kunder helhetslösningar inom tryckproduktion för att effektivisera ett företags hela kommunikation.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos företaget.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER

Som utesäljare kommer du att arbeta med att ta kontakt med kunder för att presentera företagets produkter. Företaget har i dagsläget en databas med ca 6000 befintliga kunder som de kontinuerligt skickar information till i marknadsföringssyfte. Det är dessa som man i första hand kommer att arbeta emot och tjänsten har alltså inget större fokus mot prospektering eller nykundsbearbetning. I tjänsten som utesäljare förväntas du genomföra ca 2-3 kundmöten om dagen.

Företaget arbetar med att erbjuda helhetslösningar inom tryckproduktion för att effektivisera ett företags hela produktion, när du som säljare satt dig in i företagets produkter och blivit trygg i din roll kommer du så småningom även att få vara med och sälja in hela kampanjer till kunderna.

För att få bästa möjliga förutsättning att lyckas i tjänsten kommer du vid starten att få en introduktion av en erfaren säljkollega, du kommer få kunskap om de olika lösningar och produkter som företaget marknadsför och erbjuder sina kunder.

VI SÖKER DIG SOM

Har tidigare erfarenhet av försäljning, har du även genomgått en säljutbildning ser vi det som väldigt meriterande. Vidare har du tidigare arbetat inom servicebranschen och har för vana att hantera olika typer av människor.

Det är meriterande om du har tidigare kännedom om branschen samt om du har körkort.

Som person tycker du att det är roligt att arbeta med försäljning och ser dig själv som driven. Vidare har du en positiv inställning och är hungrig efter att sätta igång att arbeta i din nya tjänst som säljare. Det är viktigt att du som person har lätt för att anpassa dig till nya grupper och personer, kunder såväl som dina nya kollegor.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Centrala Stockholm

Tjänstens placering: Stockholm
Sista ansökningsdag:

Mer information

Örgryte-Härlanda ligger i östra delen av Göteborg och har drygt 56 000
invånare. Stadsdelsförvaltningen arbetar med service till invånarna inom
förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinder,
hemsjukvård samt fritid och kultur, på uppdrag av politikerna i
stadsdelsnämnden. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning har cirka 3 500
anställda.

I stadsdelen skapar vi möjligheter till ett självständigt liv och
förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi är engagerade, öppna och en
del av omvärlden. Människors resurser och egen kraft är utgångspunkten i
vårt arbete och delaktighet skapar ömsesidigt förtroende och trygghet. Vi
arbetar utifrån de fyra förhållningssätten: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi tänker nytt, vi samarbetar och vi bryr oss.

ARBETSUPPGIFTER
Grafiska gruppens uppdrag är att stötta Göteborgs Stads förvaltningar i visuell kommunikation och utföra originalproduktion, i samarbete med förvaltningarnas kommunikatörer.

Enheten är organiserad under Örgryte-Härlanda, men tar emot uppdrag från alla förvaltningar. Uppdragen spänner över allt från trycksaker och utställningsmaterial till bildspel, illustrationer och elektroniska mallar.

Vi söker nu en informationsproducent för tillfällig förstärkning till och med augusti. Vi kan erbjuda arbete med omväxlande originalproduktion som ger inblick i Göteborgs Stads alla verksamheter och deras behov av informationsmaterial.

Vi lägger stor vikt vid att tjänsten tillsätts med en person som inte bara har formella meriter utan även kompletterar vår befintliga grupp med kunskaper, erfarenheter och egenskaper som ger mervärde åt hela enheten.

Tjänstens placering: Göteborg
Sista ansökningsdag:

Mer information

10 april, 2014

Coop Marknad söker Produktionsledare

Dela jobbet:

Vill du jobba med marknadsföring på Sveriges grönaste företag inom dagligvarubranschen?​ Har du erfarenhet av att arbeta som produktionsledare på reklambyrå eller inhousebyrå med kunskap om att arbeta i flera olika kanaler?​ Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu en produktionsledare till vår interna reklamavdelning.​

Huvudsakliga ansvarsområden
Som produktionsledare är du huvudansvarig för hela produktionsprocessen gällande olika marknadsproduktioner.​ Du ansvarar för att den slutliga produktionen blir så optimal som möjlig utifrån angivet innehåll ifråga om budskap, bild och kommunikationsplattform.​ Vidare ingår:
• Produktionsledning av fotografering, framtagande av broschyrer etc.​
• Att vara kontaktperson gentemot våra underleverantörer, butiker och stormarknader, försäljning och kampanj vad gäller innehåll, produktion och godkännandeprocess.​
• Ansvar för att angivna Coop-gemensamma aktiviteter tas omhand på bästa sätt i specifik produktion.​
• Vid behov projektleda och genomföra veckoproduktioner av DR, Annonser, Skyltar, Affischer samt lokala marknadsaktiviteter.​
• Vara produktionsledarnas (8 medarbetare) språkrör.​
• Delta och vara drivande vid upphandlingar gällande Papper, Tryck och Distribution.​
• Löpande kontakt med reklambyrå, tryckeri samt övriga leverantörer
• Ansvarig för att beställa Copy & Bild från Copy resp Bildhanterare
• I ett nära samarbete med projektledare säkerställa att Coops varumärke lyfts enligt kommunikationsmanual på bästa sätt i samtliga produktioner
• Ansvar för att leverera trycklistor, samt bokning av tryck
• Bevakning och ansvar för att beslutad aktivitet kommer med i produktionen
• Offertframtagning, budgetering och faktureringsarbete

Tjänstens placering: Solna
Sista ansökningsdag:

Mer information