Jobb

13 april, 2014

Papex söker Innesäljare

Dela jobbet:

Vi i företaget är ett glatt och socialt gäng med starkt engagemang i det vi gör. Det vi gör, ska vi göra bäst. Självklart delar vår nya kollega dessa tankar och väntar inte med att bidra till vår gemensamma utveckling av företaget.
Tjänsten innebär en aktiv innesäljroll gentemot våra största avtalskunder inom expomaterial, displayprodukter, papperstrycksaker, förpackning och dekal och skylt. Kommunikationen sker främst via mail och telefon, men man får även möjlighet att träffa kunderna under mässor ett par gånger om året. Kunderna är återförsäljare till oss inom främst området profilföretag, tryckerier, skyltfirmor och reklambyråer.
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi söker en person med ett starkt personligt driv som brinner för att utveckla relationen med kunderna. Man gillar att driva på i kontakterna med kunderna och ge bästa och snabbast möjliga service oavsett om frågan gäller priser eller produkten som sådan.
Du har tidigare erfarenhet ifrån serviceyrken, om än inte absolut från vår bransch tidigare. Vi prioriterar rätt person framför tidigare branscherfarenhet och vi förutsätter att personen vi anställer besitter förmågan att anpassa sig efter nya situationer.
Tempot är mycket högt med höga krav från våra kunder och man måste gilla att sitta som spindeln i nätet med många bollar i luften samtidigt.

Tjänstens placering: Göteborg
Sista ansökningsdag:

Mer information

13 april, 2014

Cloetta söker Art Director

Dela jobbet:

Till vår Inhouse-avdelning söker vi nu en Art Director med placering på Cloettas skandinaviska huvudkontor i centrala Malmö.​

Arbetsuppgifter

Som AD ansvarar du för att på ett kostnadseffektivt och proaktivt sätt grafiskt utforma all trycksaksproduktion som görs inhouse.​ Du är också en aktiv partner i kampanjutveckling och arbetar med förslag som ökar försäljning och stärker varumärkena.​ Du är även ansvarig för att den grafiska profilen för varumärkena efterlevs.​

Tillsammans med Brand Managers och Key Account Managers skapar, föreslår och utvecklar du kampanj- och lanseringsmaterial och utarbetar layout och copy.​

Vi arbetar efter tydliga tidsplaner och det är viktigt att du är van vid att arbeta med många varumärken och produkter parallellt utan att riskera missa en leverans.​

Du kommer ingå i ett team som består av ytterligare en Art Director, en Originalare, en Instore Manager, två Projektledare och du rapporterar till Shopper Marketing Manager.​

Kvalifikationer

Vi söker dig som har passion för ditt jobb och viljan att lyckas med dina arbetsuppgifter.​ Du är en kreativ och problemlösande person med mycket energi som gillar att jobba med grafisk utformning och marknadsföring.​ Samtidigt är du drivande och resultatinriktad, strukturerad, noggrann och en genuin teamplayer.​

Vi söker dig som har relevant utbildning inom grafisk kommunikation och några års erfarenhet och kunskap av allt från friläggning till egen design.​ Har du erfarenhet från företag med konsumentprodukter är det meriterande.​

Du har känsla för färg och form och är van vid att arbeta självständigt.​  Du har en god kommunikationsförmåga och har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.​ Du behärskar Adobe Photoshop, Indesign och Illustrator.​

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Patrik Mårtensson, Shopper Marketing Manager på telefon 040-32 42 20.​

Ansökan

Sänd in din ansökan via länken nedan så snart som möjligt dock senast den 27 april 2014.​

Tjänstens placering: Malmö
Sista ansökningsdag:

Mer information

13 april, 2014

MedMera Bank söker Produktionsledare

Dela jobbet:

I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se

Följ oss gärna på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige.

MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet (KF). Den främsta uppgiften är att stödja detaljhandeln genom att fungera som kortbolag samt utveckla kort och butiksbaserade tjänster. Banken erbjuder ett varierat utbud av finansiella tjänster till medlemmarna i landets konsumentföreningar såsom bland annat Coop MedMera konto, Faktura och Visa.

ARBETSUPPGIFTER

Nu söker vi en Produktionsledare för kampanjer och övrig löpande kommunikation för MedMera Banks finansiella produkter och tjänster. I tjänsten ingår att:

 • Planera produktionen, tid, kanal, målgrupp och kommunikation
 • Leda produktionen från idé till färdig produkt
 • Följa upp produktionsprocessen
 • Ha löpande kontakter med reklambyråer och tryckerier för offerter och framtagning av enheter.
 • Korrekturläsning och avstämning hos berörda medarbetare inom banken.
 • Uppföljning av genomförda kampanjer
 • Kostnadsuppföljning
 • Supportera Projektledare Kommunikation med tidplaner, upphandling och hantering av produktion kommunikationsenheter
 • Tillsammans med produktägare och Kundservice uppdatera och producera löpande kundkommunikation och ansökningsblanketter
 • Vara behjälplig med intern information

KVALIFIKATIONER

Utbildning:
Högskoleutbildning eller motsvarande relevant utbildning inom området

Erfarenhet/särskild kompetens:

 • Tidigare erfarenheter av motsvarande arbete på marknadsavdelning och/eller reklambyrå.
 • Erfarenhet från bank/finans är meriterande.
 • Minst 2 års erfarenhet av arbete som produktionsledare.
 • Goda erfarenheter i Indesign, Acrobat Professional och Office-paket.

Personliga egenskaper:
Som person är du strukturerad och har mycket god planeringsförmåga. Du har god förmåga att hålla i många arbetsuppgifter samtidigt. Rollen kräver också att du är flexibel i ditt sätt att arbeta och tycker om att lösa problem. Vidare är du öppen och kommunikativ och kan arbeta både självständigt och i samarbete med övriga i gruppen.

 

Tjänstens placering: Solna
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vi tillverkar i huvudsak etiketter på rulle och ark men gör också flayers, matchprogram, visitkort m.m. Är under utveckling till digitalt tryck för etiketter.

Vi söker nu en original- och leveransansvarig.

Arbetsuppgifter: Jobba med original från kunder som vill ha olika tryckningar. Vara med och se till att leveranser går iväg.

Kvalifikationer: Kunna använda Illustrater/adobe/photoshop och andra vanliga Microsoft-program.

Övrigt: Man måste vara flexibel i sina arbetsuppgifter till en början för att lägga mera fokus på original & tryckning

Tjänstens placering: Uppsala
Sista ansökningsdag:

Mer information

Vi letar efter dig som tycker du det är roligt att arbeta med försäljning och vill arbeta i ett företag som hjälper sina kunder att hitta lösningar på alla möjliga och till synes omöjliga uppdrag inom tryckproduktion

INFORMATION OM UPPDRAGET

Academic Work söker för en kunds räkning två utesäljare. Företaget erbjuder sina kunder helhetslösningar inom tryckproduktion för att effektivisera ett företags hela kommunikation.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos företaget.

Som konsult på Academic Work erbjuds du:

* Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
* Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER

Som utesäljare kommer du att arbeta med att ta kontakt med kunder för att presentera företagets produkter. Företaget har i dagsläget en databas med ca 6000 befintliga kunder som de kontinuerligt skickar information till i marknadsföringssyfte. Det är dessa som man i första hand kommer att arbeta emot och tjänsten har alltså inget större fokus mot prospektering eller nykundsbearbetning. I tjänsten som utesäljare förväntas du genomföra ca 2-3 kundmöten om dagen.

Företaget arbetar med att erbjuda helhetslösningar inom tryckproduktion för att effektivisera ett företags hela produktion, när du som säljare satt dig in i företagets produkter och blivit trygg i din roll kommer du så småningom även att få vara med och sälja in hela kampanjer till kunderna.

För att få bästa möjliga förutsättning att lyckas i tjänsten kommer du vid starten att få en introduktion av en erfaren säljkollega, du kommer få kunskap om de olika lösningar och produkter som företaget marknadsför och erbjuder sina kunder.

VI SÖKER DIG SOM

Har tidigare erfarenhet av försäljning, har du även genomgått en säljutbildning ser vi det som väldigt meriterande. Vidare har du tidigare arbetat inom servicebranschen och har för vana att hantera olika typer av människor.

Det är meriterande om du har tidigare kännedom om branschen samt om du har körkort.

Som person tycker du att det är roligt att arbeta med försäljning och ser dig själv som driven. Vidare har du en positiv inställning och är hungrig efter att sätta igång att arbeta i din nya tjänst som säljare. Det är viktigt att du som person har lätt för att anpassa dig till nya grupper och personer, kunder såväl som dina nya kollegor.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail.

START: Omgående

UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid

UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider

PLATS: Centrala Stockholm

Tjänstens placering: Stockholm
Sista ansökningsdag:

Mer information

Örgryte-Härlanda ligger i östra delen av Göteborg och har drygt 56 000
invånare. Stadsdelsförvaltningen arbetar med service till invånarna inom
förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinder,
hemsjukvård samt fritid och kultur, på uppdrag av politikerna i
stadsdelsnämnden. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning har cirka 3 500
anställda.

I stadsdelen skapar vi möjligheter till ett självständigt liv och
förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi är engagerade, öppna och en
del av omvärlden. Människors resurser och egen kraft är utgångspunkten i
vårt arbete och delaktighet skapar ömsesidigt förtroende och trygghet. Vi
arbetar utifrån de fyra förhållningssätten: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi tänker nytt, vi samarbetar och vi bryr oss.

ARBETSUPPGIFTER
Grafiska gruppens uppdrag är att stötta Göteborgs Stads förvaltningar i visuell kommunikation och utföra originalproduktion, i samarbete med förvaltningarnas kommunikatörer.

Enheten är organiserad under Örgryte-Härlanda, men tar emot uppdrag från alla förvaltningar. Uppdragen spänner över allt från trycksaker och utställningsmaterial till bildspel, illustrationer och elektroniska mallar.

Vi söker nu en informationsproducent för tillfällig förstärkning till och med augusti. Vi kan erbjuda arbete med omväxlande originalproduktion som ger inblick i Göteborgs Stads alla verksamheter och deras behov av informationsmaterial.

Vi lägger stor vikt vid att tjänsten tillsätts med en person som inte bara har formella meriter utan även kompletterar vår befintliga grupp med kunskaper, erfarenheter och egenskaper som ger mervärde åt hela enheten.

Tjänstens placering: Göteborg
Sista ansökningsdag:

Mer information

10 april, 2014

Coop Marknad söker Produktionsledare

Dela jobbet:

Vill du jobba med marknadsföring på Sveriges grönaste företag inom dagligvarubranschen?​ Har du erfarenhet av att arbeta som produktionsledare på reklambyrå eller inhousebyrå med kunskap om att arbeta i flera olika kanaler?​ Då är detta möjligheten för dig! Vi söker nu en produktionsledare till vår interna reklamavdelning.​

Huvudsakliga ansvarsområden
Som produktionsledare är du huvudansvarig för hela produktionsprocessen gällande olika marknadsproduktioner.​ Du ansvarar för att den slutliga produktionen blir så optimal som möjlig utifrån angivet innehåll ifråga om budskap, bild och kommunikationsplattform.​ Vidare ingår:
• Produktionsledning av fotografering, framtagande av broschyrer etc.​
• Att vara kontaktperson gentemot våra underleverantörer, butiker och stormarknader, försäljning och kampanj vad gäller innehåll, produktion och godkännandeprocess.​
• Ansvar för att angivna Coop-gemensamma aktiviteter tas omhand på bästa sätt i specifik produktion.​
• Vid behov projektleda och genomföra veckoproduktioner av DR, Annonser, Skyltar, Affischer samt lokala marknadsaktiviteter.​
• Vara produktionsledarnas (8 medarbetare) språkrör.​
• Delta och vara drivande vid upphandlingar gällande Papper, Tryck och Distribution.​
• Löpande kontakt med reklambyrå, tryckeri samt övriga leverantörer
• Ansvarig för att beställa Copy & Bild från Copy resp Bildhanterare
• I ett nära samarbete med projektledare säkerställa att Coops varumärke lyfts enligt kommunikationsmanual på bästa sätt i samtliga produktioner
• Ansvar för att leverera trycklistor, samt bokning av tryck
• Bevakning och ansvar för att beslutad aktivitet kommer med i produktionen
• Offertframtagning, budgetering och faktureringsarbete

Tjänstens placering: Solna
Sista ansökningsdag:

Mer information

10 april, 2014

Crane söker produktionsplanerare

Dela jobbet:

Som produktionsplanerare ingår du i organisation Material & Planering, och du ansvarar för att tillsammans med övrig organisation planera för en optimal produktion. Du planerar för maskinerna och personalresurserna samt utför operativt inköp.

Inom Tryckeriet arbetar vi för att uppnå lång- och kortsiktiga mål enligt plan och budget.

I rollen som Produktionsplanerare ingår följande arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Produktionsplanering

 • Planera och bygga struktur till optimal produktion
 • Orderberedning
 • Skapa och presentera rapporter, uppföljning samt mäta mot nyckeltal

Personalplanering

 • Planera personalresurser till optimal produktion
 • Skiftschemaläggning
 • Semesterplanering

Operativt inköp

 • Samordna planering av tryckeriets orderspecifika materialbehov samt skapa inköpsorder för dessa, ex. papper, tryckfärg, förpackningsmaterial.
 • Leveransbevakning

Din profil

 • Gymnasieexamen, och/eller YI eller högskola/universitet med inriktning logistik
 • Minst 3 års dokumenterad erfarenhet av planering och schemaläggning
 • God kommunikation i svenska och engelska i tal och skrift
 • God datorvana, meriterande med kunskaper i IFS

Personliga egenskaper:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är analytisk och har ett öga för detaljer. Du planerar aktiviteter i god tid och utnyttjar tiden effektivt. Du har lätt för att identifiera och organisera för att på bästa sätt lösa uppgifter. Vidare ser vi att du arbetar strukturerat, metodiskt, och med fokus på kundtillfredsställelse. Det är även viktigt att du har förmåga att arbeta produktivt i en pressad miljö.
Du har förmåga att ta beslut, och kan agera kravställare på produktionsledare. Du är tydlig i din kommunikation med andra, och du har lätt för att anpassa dig till olika människor och situationer. Det är även viktigt att du är bekväm med att uttrycka dig tydligt i skrift.

Vi ser det som meriterande om du har ledaregenskaper och erfarenhet av LEAN Production.

Tjänstens placering: Tumba
Sista ansökningsdag:

Mer information

Laika Consulting (Laika) är en byrå som arbetar med kommunikation inom finansbranschen. Våra kunder återfinns såväl bland världens största kapitalförvaltare som bland mindre aktörer verksamma inom den svenska finansbranschen.

Vi växer och söker nu en art director med intresse för att förklara och göra finansiell och ekonomisk information begriplig. Att förenkla och skapa förståelse genom kreativa lösningar kommer vara din vardag.

Vi söker dig som är påhittig och kreativ. Du har ett öga för detaljer, är noggrann och värdesätter eget ansvar. Vi tror att det är en fördel för dig om du har finansiell bakgrund eller intresse därav privat.

Du kommer att arbeta med befintliga lösningar i form av att formge rapporter, årsredovisningar, hemsidor, broschyrer och företagsidenditeter.

Vi ser gärna att du;

 • har minst 4 års erfarenhet av print- och webbdesign
 • obehindrat behärskar CS6
 • har god förståelse för html och CCS samt kan skriva kod för enklare html och hemsidor i Adobe Dreamweawer
 • behärskar Powerpoint
Tjänstens placering: Stockholm
Sista ansökningsdag:

Mer information

Proffice söker nu en originalare med erfarenhet av förpackningsdesign för ICA i Kungälvs räkning. Tjänsten är på heltid där du blir anställd hos Proffice och uthyrd under en tidsbestämd uppdragstid med start i början av maj. Uppdragslängden varierar och det finns goda möjlighet till förlängning. Placering är i Kungälv.

I rollen kommer du att arbeta med originalproduktion och framställning av tryckoriginal. Du kommer även att säkerställa originalleverans i enlighet med de produktionstekniska förutsättningarna. Justeringar i text, innehåll på förpackningar och även justering av layout i samband med detta ingår i tjänsten.

Uppdragsgivare: Proffice

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2014-04-20

r information: Ulrika Sandberg, ulrika.sandberg@proffice.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad inom marknadsföring och/eller grafisk formgivning, gärna specifikt mot originalaryrket. Du har minst 4 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från originalaryrket och har möjlighet att starta omgående. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i Illustrator (minst 3 års erfarenhet), gärna med förpackningsdesign. Vidare ser vi att du har kunskaper i Indesign, photoshop och mycket goda kunskaper i typografi.

För denna tjänst krävs det att du har ett utpräglat sinne för färg och form och en stark känsla för noggrannhet och kvalité. Vidare är du flexibel, stresstålig och kommunikativ. Du är också noggrann, ansvarstagande och prestigelös med en positiv inställning och stor samarbetsförmåga.

Tjänstens placering: Kungälv
Sista ansökningsdag:

Mer information